Terug

TEAMKPN Sportfonds ondersteunt volleybal en ritmische gymnastiek

Vorige / volgende:

Naast de Nederlandse ijshockeymannen, steunt het TEAMKPN Sportfonds komend jaar het heren volleybalteam van bondscoach Gido Vermeulen. Ook Jong Oranje ritmische gymnastiek kan op steun rekenen.

Oranje volleybalmannen
De volleybalploeg kan zich met de steun van het Sportfonds goed voorbereiden op de belangrijke toernooien van dit jaar. Dit jaar staan onder andere het WK-kwalificatietoernooi en het EK in Polen op het programma. De Oranje-mannen hebben de ambitie uitgesproken om de top acht van de wereld te bereiken, net als de Nederlandse volleybalsters en beachvolleyballers.

‘Dankzij de ondersteuning van het TEAMKPN Sportfonds zijn wij in staat onze medische begeleiding te optimaliseren en onze wetenschappelijke ondersteuning met apparatuur en mankracht te vergroten’, vertelt bondscoach Gido Vermeulen.

Jong Oranje ritmische gymnastiek
Ook de ritmische gymnastiek van Jong Oranje kan in 2017 en 2018 op de steun van het TEAMKPN Sportfonds rekenen in haar deelname aan het EK in Boedapest.Ton Dorlandt, voorzitter stichting Sponsorwerving Jong Oranje Ritmische Gymnastiek: ‘We zijn erg blij met de bijdrage vanuit het TEAMKPN Sportfonds. Met dit bijna 2-jarige traject willen we onze plek op het internationale wedstrijdtoneel weer opnieuw veroveren en het niveau van ritmische gymnastiek in Nederland naar een hoger plan tillen.’

Vorige / volgende: