Terug

Curlingmannen klaar voor het EK in Glasgow

Vorige / volgende:

Dit jaar besloot het Nederlands heren curlingteam de voorbereiding op het EK Curling anders in te vullen dan voorgaande jaren door deel te nemen aan het Bern Inter Event in Zwitserland. Het eerste weekend hadden de curlingmannen te maken met ups en downs, er heerste een griepvirus in het kamp waardoor het team weer voor een nieuwe uitdaging stond.

Het eerste trainingsweekend eindigde uiteindelijk met drie gewonnen en drie verloren spelen. Het team was niet blij met de resultaten, maar wel positief gestemd. De Nederlandse curlingmannen hebben in de aanloop naar het EK namelijk wel degelijk enkele goede wedstrijden gespeeld.

“Allemaal nieuwe avonturen, nieuwe uitdagingen en verrijkende lessen. Nu evaluatie en daarna actie voor vooruitgang & succes op het EK!”

Heren curlingteam in voorbereiding op EK in Schotland

Het Nederlands heren curlingteam heeft het tweede trainingsweekend in aanloop naar het EK Curling in Glasgow met een nog positiever gevoel afgesloten. Het was een weekend waar door goed teamwork is gewerkt aan de technische en tactische facetten van het team. Daarnaast hebben de mannen een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse dames curlingteam gespeeld. Tevens is voor het eerst in hun nieuwe kleding getraind, waarop ook het logo van het TEAMKPN Sportfonds prijkt. Kortom, de mannen zijn klaar om te knallen in Schotland!

Nederland opent op het EK met een wedstrijd tegen Polen op 19 november. Een dag later staat de clash met Estland op het programma. Het TEAMKPN Sportfonds wenst het Nederlandse heren curlingteam enorm veel succes op het EK Curling in Glasgow!

Vorige / volgende: